Det våras för dinnershowen STARS på Hits For You

24/1 kl. 15:56

Den nya dinnershowen STARS på showrestaurangen Hits For You som hade premiär i augusti förra året blev en ännu större publikscuccé än sina föregångare. Vi kontaktar centralfiguren, producent och artisten Henke" Sundström om hur det känns inför vårsäsongen.

Hur är känslorna efter höstsäsongen?
– Det känns fantastiskt bra, denna show, STARS har absolut fått toppbetyg från våra gäster under hösten. Julbordet 2018 slog vi dessutom det tidigare rekordet! Dessutom var Juldagen och Nyårsafton fantastiska!
Jag har varit bortrest under Januari och är nu tillbaka med ännu mer glädje och energi!

Vad händer med showen i vår?
– Showen är densamma som innan men vi har gjort en del småjusteringar med tekniken samt fräschat upp i våra lokaler under januari. Då denna show fått toppbetyg så känns det som man kan köra den ännu längre än tänkt.

Vilka dagar i veckan är det show?
– Vi kommer att köra fredag och lördag hela våren, samt vissa torsdagar. Sen så är det bokningsbart andra dagar i veckan om ett företag skulle vilja abonnera till exempel en måndag eller tisdag.

Vad kan man som gäst förvänta sig av showen?
– Mer glädje, musik, sång, dans, skratt, allsång, god mat, spex och komik än någonsin!

Vad har du på gång i övrigt?
– En riktigt häftig nyhet är att vi varje onsdag kommer att köra Gasta Comedy och Stand Up i våra lokaler. Komikereliten i Sverige gästar varje onsdag med olika artister så det märker vi av ett grymt tryck redan nu! Dessutom så sitter jag redan nu och spånar på höstens show. Den kommer att bli super!…

Stort tack och lycka till!

För mer information om Hits For Tou se: http://hitsforyou.se
För mer information om Gasta Comedy se: http://gastacomedy.se

Denna artikel är publicerad på Gävlemagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Facebook

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng