Guldklubbekandidat 2015

Guldklubban skapar regional glans åt professionellt styrelsearbete

15/6, 2017 kl. 14:32

I slutet av oktober planerar StyrelseAkademien Gävleborg att i samverkan med StyrelseAkademien Dalarna och Mellansvenska Handelskammaren genomföra Stora Styrelsedagen med fokus på hållbart ledarskap.Under dagen presenteras Gävleborgs och Dalarnas nominerade kandidater till Guldklubban. Preliminärt blir Hofors platsen för vårt evenemang.

För att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll för ett effektivt och affärsinriktat styrelsearbete instiftade revisions- och konsultföretaget Deloitte och den ideella föreningen StyrelseAkademien 2005 utmärkelsen Guldklubban. Utmärkelsen delas ut varje år i två klasser, en för noterade och en för onoterade bolag, till ordförande som är goda exempel på hur ordföranderollen har utövats i praktiken.

Vem som helst kan föreslå en ordförande till Guldklubban 2017. Det kan vara ledamöter i styrelsen, bolagets vd, ägare eller andra personer som känner till förhållandena i den aktuella styrelsen. Välkommen med ditt förslag redan nu.

Guldklubbeutmärkelsen utdelas till vinnande kandidat i kategorin noterade bolag respektive onoterade bolag alternativt ekonomisk förening på Grand Hotel i Stockholm i början av december.

- Stora Styrelsedagen och Guldklubban är en av våra viktigaste medel för att sätta fokus på styrelsen som resurs och dina förslag på lämplig kandidat är väldigt betydelsefulla, säger Arnfinn Fredriksson. Ring mig gärna om du har frågor eller kanske vill bli en av våra högt värderade medlemmar.

För mer information om StyrelseAkademien Gävleborg kontakta
Verksamhetsledare:
Arnfinn Fredriksson 070-237 96 69

Bli medlem du också - öppet för alla med intresse för styrelsearbete.

Är du medlem erbjuds du rabatterade priser – förutom på utbildningar, kurser, seminarier och nätverksträffar, även på utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

StyrelseAkademien är idag Europas näst största och snabbast växande styrelseinstitut med över 6 500 medlemmar runt om i landet. Vi hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelsearbete, rekrytering, opinionsbildning och nätverkande.

Är du medlem har du också möjlighet att kandidera till de styrelseuppdrag som annonseras ut via StyrelseAkademien. Men först och främst erbjuds du en spännande mix av nätverksträffar och kunskapshöjande utbildningar, seminarier och frukostmöten som är ett utmärkt sätt att utbyta erfarenheter, knyta värdefulla kontakter och bredda den framtida rekryteringsbasen.

Medlemsansökan på länken här:
http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=76EF05FB-E63F-E411-89C9-0050568D0553

Denna artikel är publicerad på Gävlemagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

StyrelseAkademien Gävleborg

StyrelseAkademien Gävleborg

Medlem sedan 2017-05-04

STYRELSEAKADEMIEN I SVERIGE

StyrelseAkademien bildades 1991 och är en oberoende, ideell förening som finns i hela landet. Vi är Europas näst s... Läs mer

Facebook

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng