Oktoberfest hos Bilvaruhuset Dahlboms Bil

8/9, 2017 kl. 22:25

Det börjar bli tradition med festliga arrangemang hos Bilvaruhuset Dahlboms Bil, kombinerat med jättefina rabatter på nya bilar. Nu är det dags för Oktoberfest lördag 7 kl 10 - 16 samt söndag 8 oktober kl 11 - 16. Grillarna är laddade precis som bilhallen.

För den som funderar på att köpa en ny bil är det läge att göra det på Oktoberfesten. Både Subaru och Hyundai kommer man att kunna fynda med bra rabatter. Dessutom erbjuds 10 procents rabatt om man bokar servicebesök under Oktoberfesten. Dessutom extra rabatt på vinterhjul, vilket snart blir högaktuellt.
– Våra evenemang har varit väldigt lyckade med mycket folk och trevliga möten, säger Niclas Falkenström, försäljningschef på Dahlboms Bil. Vi har några riktigt svettiga erbjudanden, bland annat en Hyundai ix20 Active Turbo M6 med 120 hästar under huven, läderklädsel med mera och som vi med 25.000 kronor i rabatt säljer för 179.900.
Först till kvarn… är det som gäller.
Bilvaruhuset Dahlboms Bil håller Oktoberfesten i sina nyrenoverade lokaler, bland annat för att öka tillgängligheten.
Under Oktoberfesten finns också personal på plats för att visa upp Polaris’ fyrhjulingar och snöskotrar samt Aixams mopedbilar.

Denna artikel är publicerad på Gävlemagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Dahlboms Bil AB

Dahlboms Bil AB

Medlem sedan 2012-02-23

Bilvaruhuset Dahlboms Bil AB
Auktoriserad återförsäljare för Hyundai, Subaru och Polaris samt Aixam mopedbilar. Ständigt cirka hundra begagnade... Läs mer

Facebook

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng