SITAB Årets företagare i Sandviken

22/6, 2017 kl. 10:25

Årets Företagare i Sandviken blev Emil och Stenna Holmström Sitab. Under ett evenemang för företagare i Sandviken fick de den fina utmärkelsen på Strandbaden i Årsunda onsdagen den 14 juni.

– Otroligt kul och uppskattat säger Emil Holmström, vd på Sitab. Det här sporrar oss att jobba ännu hårdare i framtiden. Jag vill också tillägga att det här hade inte heller varit möjligt utan vår servicevilliga och kompetenta personal.

Motiveringen löd: Trots att tiderna är tuffa ökar våra vinnare både sin omsättning och sin vinst för varje år. Genom strategiskt arbete med professionell styrelse och ökad kundkrets ser framtiden ljus ut för Årets företagare i Sandviken. Att SITAB dessutom nyligen genomfört ett framgångsrikt generationsskifte är värt en hyllning i sig. För våra hjältar är två – en far och en son- som med innovation och stabilitet är förebilder för oss alla."

Bildtext: Prisutdelare Ann-Louise Kleen, ordförande i Företagarna i Sandviken ger Emil Holmström utmärkelsen årets företagare i Sandviken.

SITAB (Sandvikens Industriteknik AB) tillgodoser industrins behov av specialtillverkade komponenter, reservdelar, reparationer och service.
Bolaget har 60 anställda med moderna och välutrustade verkstäder i Sandviken och Söderfors. Kunderna är både mindre och större företag i första hand inom stål- och pappersindustrin med både nationell och internationell verksamhet.

SITABs verksamhet präglas av största möjliga flexibilitet med kundanpassning och därigenom kunna erbjuda kunderna det mesta inom konstruktion, beräkningar och tillverkning.

SITABs tjänster
Konstruktion - Tar fram konstruktioner från kundens idé till färdig produkt.
Beräkningar - Alla beräkningar utförs enligt gällande normer.
Tillverkning - Tillverkar helt enligt kundens önskemål och monterar på plats.
Underhåll - Tar fram nya komponenter samt reservdelar och reparerar.
Service - Utför montage, underhåll och reparationer på plats hos kunden.

För mer information kontakta:

Emil Holmström
VD, SITAB
Mobil: 070-510 83 14
Telefon: 026-27 19 12
E-post: emil.holmstrom@sitab.nu
http://www.sitab.nu

Denna artikel är publicerad på Gävlemagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

SITAB Industriteknik

SITAB Industriteknik

Medlem sedan 2012-02-28

Välkommen till SITAB. Vi tillgodoser industrins behov av specialtillverkade komponenter, reservdelar, reparationer, och service.

Vi har 60 an... Läs mer

Facebook

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng