Event-Partner/Stora Vall

Marie Berg

Stora Vall/Event-Partner är äntligen tillbaka i nätverket! Efter en liten paus och efter hårt arbete i huset och med organisation är jag nu redo att vara med i nätverket igen. jag har saknat att träffa alla medlemmar och att få utbyta både erfarenheter och tjänster.

Bolaget som jag driver heter egentligen Event-Partner och det är en stor del av det jag nu arbetar med på Stora Vall. Vi är en eventarrangör och arrangerar event för företag & privatpersoner både på Stora Vall och Mackmyra Bar & Bistro som vi också driver. Vi arbetar också med flera aktörer i området för att kunna skräddarsy efter våra kunders önskemål. Att samarbeta för att lyfta Gävle är något vi brinner för. .

Vi ser nu fram emot att få presentera vad vi kan göra just för er konferens eller företagsfest. Vi ses förstås på Effect+dagen den 7e mars.

Visa:

Event-Partner/Stora Valls senaste material

Stora Vall söker ny kärleksfull krögare!

Stora Vall söker ny kärleksfull krögare!

(Artikel) Publicerad 25/2 kl. 10:11

Marie Berg som driver flera verksamheter på Stora Vall sedan fyra år tillbaka har nu tagit beslutet att släppa den anrika byggnaden vidare. Med det avslutar hon...

Nytt konferensrum & mötesrum på Stora Vall!

Nytt konferensrum & mötesrum på Stora Vall!

(Artikel) Publicerad 4/10, 2018 kl. 16:41

På efterfrågan har vi nu iordningställt två nya Konferens/mötesrum på Stora Vall. Vi har nu tre olika storlekar, ett större rum med plats för 30 personer, ett ...

Facebook

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng