Dags att boka årets mest underhållande julbord

31/10, 2019 kl. 23:37

Har du något att fira så är Hits For You det perfekta stället. Möhippa, svensexa, födelsedagsfest, kick-off eller årets julbord och en riktig helkväll med kollegorna, vännerna, sambon eller grannen. Varmt välkomna att boka in årets julbord och en helkväll med en ännu större bredd än tidigare. Som gäst bjuds ni på allt från jazz, ballader, dansband, rock, pop och massor av komik.

Vi erbjuder julbord och show tisdag till lördag och desutom dubbla shower på lördagar. De tidiga sittningarna på julbordet passar ju både företag och familjer med barn. Vi kör igång Julbordet torsdag den 21 november och kör fram till lördag den 21 december.
Totalt har vi i dagsläget 26 stycken bokningsbara julbord och vi hoppas så klart kunna fylla alla dessa med fantastiskt nöjeslystna och festglada människor!

En kväll på Hits For You är unik i det slaget att du kan äta god mat från vår julbordsbuffé samtidigt som man rycks med i en fantastisk show och däremellan så finns det tid till att umgås. Fredagar och lördagar så kör vi ju dessutom diskotek och karaoke efter showen. Så helheten i detta blir att man både får umgås, äta god mat, uppleva en förstklassig show som sedan kan avslutas med dans på diskot och karaoke inpå småtimmarna.

Varmt välkomna önskar Henrik, Hanna och Maria med personal!

Mer information och bokning av showen här >>
https://hitsforyou.se/show

PS. Tips: Årets Julklapp - naturligtvis ett presentkort på Hits For You!

Denna artikel är publicerad på Gävlemagasinet via Yodo News.

Henrik Sundström

Henrik Sundström

Hits For You AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2015-09-01

Över 25.000 gäster har redan sett dem. Den hyllade och omtalade showgruppen "Hits For You" kommer fredagen den 28:e Augusti ha premiär för en ny ... Läs mer

Facebook

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer