Kontakta mig eller just din Gestrike Media-kontakt så snart som ni kan om er medverka! Har ni någon Nyhet eller Erbjudande som ni verkligen vill nå ut med? Vi har vässat verktygslådan ett snäpp till för att kunna garantera kampanjer som verkligen når igenom bruset och genererar både fler och bättre affärer med många nya kunder och kontakter. Där ingår förutom print även pressreleaser, nyhetsuppdateringar och kampanjer i sociala medier m.m.

Vi har tagit fram ett enkelt och smart system för att kunna erbjuda både större och mindre enskilda kampanjer med maximal effekt - utifrån den budget som passar er. Lokala, regionala eller nationella kampanjer - där även Företagsbladet naturligtvis kan ingå!

Tips inför septembernumret: Native advertising (redaktionell annons) 50 % på ord. prislista. Har ni någon artikel eller nyhet som ni vill nå alla företag och företagare i Gästrikland med?

I ett samarbete med oss så når ni era målgrupper med både precision och maximal kostnadseffektivitet. Hör av er så berättar jag mer om hur ni kan nå era målgrupper både enkelt och kostnadseffektivt.

Bästa hälsningar & på glatt återhörande

Joe Formgren med kollegor
070-679 79 00

PS. Se annonspriser och samarbetsrabatter på länken här >>
PS2. Kontakta mig om ni också vill vara med i kommande nyhetsbrev!

Företagsbladet utges av Gestrike Media AB
Ansvarig utgivare: Joe Formgren, 070-679 79 00
Muréngatan 14 • 802 50 Gävle • Tel. 026-126 126
www.foretagsbladet.se • info@foretagsbladet.se
www.facebook.com/foretagsbladet