Varmt välkomna att hämta er välfyllda matlåda inkl. sallad, bröd och dryck för endast 80:- (ord.pris 105:-). Gäller alla vardagar mellan kl. 09.00-10.00 och avhämtning på Gluggen Brunnsgatan.

Lunchen kan ibland bli en bortglömd affär. Men, en näringstät lunch, som en välkomponerad låda med husmanskost och en fräsch sallad, är mer än bara mat – det är bränslet som krävs för att klara av en krävande arbetsdag, särskilt inom hantverks- och byggbranschen.
Husmanskost är full av energigivande proteiner och kolhydrater som ger dig den nödvändiga kraften för att prestera på topp.
Men glöm inte bort salladen! Den är packad med viktiga vitaminer och mineraler som stöder din hälsa. Grönsakernas antioxidanter hjälper också kroppen att bekämpa stress och sjukdomar.

Att äta en näringsrik lunch är också avgörande för att bibehålla koncentrationen och skärpan. Proteinet i husmanskosten hjälper till att bygga och reparera muskler, vilket minskar risken för skador. Salladens näringsämnen bidrar till förbättrad kognitiv funktion och minnesförmåga, vilket är oumbärligt för precision och fokus.

Så vi hoppas du vet var du skall hämta upp din lunchlåda inför lunchen för att få den energi och näringsämnen du behöver för att fullfölja arbetsdagen med full styrka, mätt mage och ett leende på läpparna.

Varmt välkomna och smaklig måltid önskar dina vänner på Gluggen

PS. Fredagar så skickar vi alltid med något extra gott att ta till kaffet efter maten!