Golfrestaurangen lanserar ny mathörna
26/5, 2010 kl. 23:36Inför sommaräsongen har Gävle Golfrestaurangs nye kökschef Nick Bird ändrat en hel del både i menyval och interiören.
- Vi har nu också tagit fram särskilda cateringmenyer som skiljer sig en hel del från våra beställningsmenyer, berättar Nick. Det har visat sig att det skiljer sig en hel del i önskemål och vad som fungerar bäst i catering samt vad man har för förväntningar på vad som skall serveraras när våra lokaler används som festvåning.
- Sommarmeny är uppskattad då den innehåller lite lättare rätter, berättar Tommy. Många tycker att det räcker bra med en clubsandwich och kanske en kall pilsner efter en runda framåt kvällningen. En annan favorit tror vi kommer att bli våra maffiga räkmackor med handskalade räkor. Målsättningen är att de skall vara både godast och mest prisvärda i stan, hälsar Tommy.
Denna artikel är publicerad på Gävlemagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »