Konferencieren Henrik Harrysson ledde ceremonin och intervjuade Brynäs-legendarerna Tord Lundström, Ove Molin och Jan-Erik Silfverberg. De delade med sig av sina minnen från klubbens största stunder och reflekterade över vad Brynäsandan verkligen betyder.

Den som fick äran att klippa det symboliska invigningsbandet var ingen mindre än Tord Lundström. Med sina nio SM-guld och deltagande i Brynäs första guld 1964, är han en av klubbens största profiler genom tiderna, hyllad av fansen som Brynäs bästa spelare.

Bland åskådarna fanns fler tidigare storspelare som Lasse Öberg, Lasse Hedenström och Pär Djoos, vilket ytterligare bidrog till en nostalgifylld och högtidlig stämning.

Den nya montern visar upp alla troféer från Brynäs IF 13 SM-guld och ger besökarna en chans att uppleva klubbens historia på nära håll. Det är en hyllning till både gamla och nya framgångar, och en påminnelse om den stolthet och tradition som Brynäs IF bär med sig in i framtiden.

Hur gick då matchen? Ja, det blev en snöplig förlust med 2-3 när Leksand kunde göra segermålet med en knapp minut kvar. Så det återstår väl att se om det blir någon ny guldglädje i år, då säsongen är lång. Men i utställningsmontern finns faktiskt en plats över för nästa guld, och det ser vi alla Brynäs-vänner verkligen fram emot.