Med Gluggenkortet har Gluggen tagit ytterligare ett steg mot att förenkla din matvardag. Detta praktiska kort låter dig ladda med valfri summa från 300 kronor och använda den i alla Gluggens utlämningsställen. Det bästa? Varje köp du gör med Gluggenkortet ger dig 10 % rabatt på hela sortimentet.

Föreställ dig att kunna plocka upp en varm matlåda med klassisk svensk köttbullar och potatismos på väg hem från jobbet, eller en fräsch sallad när sommartemperaturen kräver något lättare. Eller varför inte ett antal kylda måltider som räddar middagen de dagar tiden inte räcker till? Gluggens måltidslösningar är inte bara praktiska och prisvärda – de är en återgång till rötterna, en hyllning till den svenska husmanskosten.

Att använda Gluggenkortet innebär att du alltid är ett steg före. Med kortet i handen är du alltid redo för en snabb, närande måltid utan krångel. Du behöver inte längre kompromissa mellan hälsa och bekvämlighet. Gluggen har löst ekvationen åt dig.

Gluggenkortet är mer än bara ett betalmedel. Det är en biljett till en värld där tradition möter modernitet. Där varje måltid är en bekräftelse på att snabbmat också kan vara god och nyttig mat.
Upptäck hur enkelt det är att göra matvardagen både smartare och mer njutbar. Gluggen och Gluggenkortet – smarta lösningar för din dagliga mat.
PS. Gluggenkortet som presentkort - den idealiska presenten till det hungriga födelsedagsbarnet!

För mer information och veckans meny se: https://gluggen.se