Nu rekryteras återförsäljare av systemet och webbyrån håller varje vecka utbildningar, och vidareutbildningar för både slutkunder och blivande återförsäljare på plats i Templet i centrala Gävle eker över videokonferens.
– Det fungerar i princip lika bra med onlineutbildningar säger Emanuel som ansvarar för utbildningarna på Precis. Det är ett fantastiskt sätt att få visa upp vårt system och samtidigt lära känna människor runt om i Sverige.

Precis Reklam publicerar hemsidor med Yodo, ett lättanvänt webbpubliceringsverktyg som du kan skapa, publicera och administrera hemsidor med. Målsättningen är att erbjuda Sveriges bästa CMS och smartaste publiceringsplattform.
Genom ett enkelt gränssnitt har du möjlighet att snabbt och smidigt administrera er hemsida på ett mycket enkelt sätt. Innehållet publiceras och uppdateras separat utan risk att råka förändra grunddesignen.

Dessutom kan ni om ni så önskar bygga ut er hemsida till ett komplett verksamhetsstöd. Ni kan lägga till moduler som Nyhetsbrev och Display (digital signage) samt Intranät med CRM samt Forum.
Yodo publiceringssystem erbjuder även Webbshop och Affärssystem med Projekthantering samt konvertering så att systemet enkelt via API kan kopplas till moderna ekonomitjänster som t.ex. Fortnox.
Allt sköts via samma enkla gränssnitt och med Användarmodulen skapar ni olika behörigheter.

För mer information se: http://www.yodo.se
http://www.precisreklam.se

Fotnot:
CSM är DN förkortning av det engelska uttrycket Content Management System
Precis Reklam driver även den nationella webbtjänster Svensk Webbservice
För mer information se https://svenskwebbservice.se