Lilla Teatern i Axmarby är en privatägd scen som åter öppnar för teater- och musikevenemang sommaren 2023.
– Vi har tre föreställningar i juli där vi erbjuder ett paket med tvårätters middag i Axmarbryggas fantastiska miljö för att sedan avsluta kvällen med en teaterföreställning på Lilla Teatern i Axmarby, berättar Catarina Egemar som tillsammans med maken Oskar tagit över och rustat det gamla Ordenshuset mitt i Axmarby. Vi hoppas naturligtvis att det här skall bli ett uppskattat paket så att vi kan bygga vidare på det här samarbetet.

Föreställningarna i paketerbjudandet är Fogelstad - Sveriges första kvinnliga medborgarskola startade 1925 (spelas 14 och 15 juli), med Anna-Lena Hemström och Shakespeares dotter med Görel Crona den 27 juli.

I dagsläget är åtta olika evenemang inbokade på Lilla Teatern, varav vissa spelas dubbla gånger, t.o.m. oktober.
Mer information, biljetter och paketerbjudanden bokas via Lilla Teaterns hemsida
https://www.lillateaterniaxmar.se

Om Lilla Teatern
Byggnaden uppfördes som Ordenshus år 1926. Fastigheten såldes under 1960-talet till en auktionsförrättare som bedrev verksamhet i huset under nästan fem decennier, varvid huset fick namnet "Auktionshallen". För vår del får man gärna kalla huset både Auktionshallen och Ordenshuset, men vi har valt att ge huset ännu ett namn, som vi hoppas ska spegla framtidens verksamhet i den magnifika och vackra träbyggnaden.
I lokalen finns platser på läktaren, på parkett, eller i den nyskapade lilla kungliga logen. Oavsett vilken stol du väljer så kommer du att hitta trevliga vinklar att beskåda detta fina byggnadsverk som skapar en vacker fond till den scenkonst du väljer att ta del av.

Kontakt
E-post: teaterniaxmar@gmail.com
Telefon: 076-777 51 06
https://www.lillateaterniaxmar.se