Abramis Brama + Freedom live på Drottninggatan 10

Pågår från och med: 28/5 Till och med: 29/5 Tid: 20:00

Fira in sommaren med tung rock på svenska med anrika Abramis Brama och senaste stjärnskottet Freedom på Drottninggatan 10.

KÖP BILJETT HÄR: https://www.tickster.com/sv/events/j9v7e3dlb6febbf/2022-05-28/abramis-brama-freedom-gavle


ABRAMIS BRAMA
Abramis Brama har sedan slutet av 90-talet spritt sin tungt svängande rock med svenska texter på såväl scen som skiva. Musiken sammanfogar det tidiga svenskspråkiga rockarvet från Pugh Rogefeldt och November med Black Sabbaths tyngd, Mountains sväng och även inslag av psykedelia och svensk folkmusik. Bandet har ett grundmurat rykte genom spelningar i landets alla väderstreck, inklusive fyra framträdanden på Sweden Rock Festival, och har det senaste året återsläppt alla gamla plattor på vinyl för första gången.

✔️ Lyssna
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO2CPost?si=64f1d72291044ba4
✔️ Följ
https://www.facebook.com/abramisbrama

FREEDOM
Stockholm färskaste stjärnskott Freedom släppte vad som kan vara 2021 års bästa rockplatta. Freedom har sedan starten 2020 utvecklat ett sound som känns naket och ärligt och rotar sig i 70/80-talets arbetarrock utan att kännas nostalgiskt. Debutplattan med samma namn tar lyssnaren på en resa från New Jerseys bakgator till glitterfester i L.A., packat med upplyftande melodier, stora refränger och texter som man känner igen sig i. Konceptet är enkelt: Låt oss skratta och böla ihop.

✔️ Lyssna
https://open.spotify.com/album/4PRLkrMDB0SQEdg0lW7EWQ?si=H5AyO1u2RA-TNdl188rMMA
✔️ Följ
https://www.facebook.com/freedomsthlm/

Facebook

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer