Digitalt näringslivsmöte: Besöksnäring

  • Milles änglar och konserthuset. Foto Daniel Bernstål.
Datum: 2/12, 2020 Tid: 14:30

Välkommen på digitalt näringslivsmöte! Tema: Besöksnäringen och möjligheter framåt

Besöksnäringen är en av de branscher som drabbats hårdast under coronapandemin. Samtidigt kan den inhemska turismen gynnas när fler svenskar undviker att resa utomlands.

Den 2 december klockan 14:30-15:30 träffas lokala besöksnäringsföretag och organisationer för att diskutera hur man kan arbeta framåt och sälja åt varandra för att skapa de bästa förutsättningarna under rådande omständigheter.

Vi träffar Högt & Lågt, ett företag inom friluftsturism som valt att utöka och etablera sig i Gävle under coronapandemin. Gästriklands Besöksnäring Ek. Förening ger oss sin beskrivning av hur de arbetar tillsammans med Region Gävleborg, Länsstyrelsen samt Visit Hälsingland Gästrikland i projektet ”Vi ställer om”. Helene Åkerlind (L), kommunalråd med särskilt ansvar för näringslivsfrågor, berättar om hur den lokala politiken i Gävle arbetar med besöksnäringsfrågor.

Mötet avslutas med en paneldiskussion där flera av representanterna ovan ingår, samt representanter från bland annat Scandic och Furuvik.

Mötet hålls digitalt via mötesplattformen Microsoft Teams.
 

Klicka här för att anmäla dig.

Facebook

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer