MIX: Öka din försäljning med videokonferenser

Datum: 31/3, 2023 Tid: 07:00

Välkommen på denna inspirerande föreläsning med Therese Eriksson, prisvinnande videograf från Västerås. Som kommer belysa kraften av referensvideor, och vad du ska tänka på när du vill öka din försäljning med videoreferenser.

Inget säljer din vara eller tjänst bättre än andra människor. Har du utnyttjat det till din fördel när det kommer till innehåll online? Om vi ser till statistiken, om du inte använder video idag så har du inget företag online, punkt slut. För att ens vara med i matchen så behöver du idag använda video online i någon form.

Du behöver dock inte vara på video själv för att driva försäljning, få kunder och utnyttja denna exploderande videotrend för att bli sedd som auktoritet och driva försäljning online.

Du kan få ANDRA människor att tala för dig, det ger dessutom mycket mer trovärdighet för dig som varumärke. Om du verkligen levererar något värdefullt till dina kunder, och du förändrar deras liv och löser ett problem. Ja då är det finaste du kan få av din kund en referens.

Vi människor fattar 95% av våra beslut undermedvetet med hjälp av våra känslor, i en video förmedlar du känslor på en helt annan nivå än med skriven text. Du bygger därför ett starkare förtroende med tittaren genom att ha mängder med videoreferenser på din hemsida och överallt online.

Hur gör man då? Det ska Therese hjälpa oss att ta reda på under nästa träff!

Vi kommer att starta något tidigare i föreläsningssalen då årsmötet äger rum i samband med träffen 31:a mars. Om du önskar ta del av årsmöteshandlingarna maila oss.


Datum och tid: Fredag 31/3 - 07:00-09:00
Årsmötet startar 07:45
Föreläsningen startar 08:00
Plats: Clarion Hotel Winn
Anmälan: Anmäl dig här:
https://simplesignup.se/event/202891-mix-frukost-31a-mars

Det händer i Gävle

Det händer i Gävle

Medlem sedan 2016-06-20

Det händer i Gävle presenterar delar av vad som händer i Gävle och runt om i Gävleregionen.
Övriga evenemang finner ni i kalendrarna nedan.

A... Läs mer

Facebook
Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer