Premiär för nya dinnershowen Joyride på Hits For You

  • Premiär för nya dinnershowen Joyride på Hits For You.
Datum: 3/10, 2020 Tid: 18:00

Äntligen så är det dags. Den 3:e oktober öppnar vi upp dörrarna för den helt nya showen Joyride. Vi tar er under kvällen med på en glädjefylld resa fulladdad med shownummer inom både rock, pop, ballader och disko kryddat med massor av glädje, dans och komik förstås. Så varmt välkomna att uppleva en fantastisk show som passar alla samtidigt som ni avnjuter vår läckra meny eller julsupé.

Har du något att fira så är detta det perfekta stället, möhippa, svensexa, födelsedagsfest, kick-off eller varför inte bara en helkväll med kollegorna, vännerna, sambon eller grannen.
Vi är så laddade och ser verkligen fram emot en lite annorlunda men otroligt spännande höst där vi skall bjuda på massor av glädje och näst intill magiska upplevelser här på Hits for You - mitt i Gävle.

För sällskap större än 50 personer öppnar vi gladeligen upp restaurangen även övriga dagar i veckan. Vi har perfekta lokaler för konferenser, stora som såväl små grupper.
Det går även bra att abonnera hela Hits For You eller hyra in endast showen. Vi skräddarsyr ert evenemang för både större och mindre sällskap. Välkomna att boka redan idag!

Läs mer om nya showen Joyride i media:
GD - Hits For You redo med splitternya dinnershowen Joyride >>
Företagsbladet - Premiär för nya dinnershowen Joyride på Hits For You >>

För bokning och mer information se: https://hitsforyou.se/show
Telefon: 026 - 101 202
E-post: bokning@hitsforyou.se

Ansvarsfull Dinnershow
Vårt mål är att i dessa tider ge er en upplevelse utöver det vanliga i en säker miljö. Vi följer naturligtvis FHM:s riktlinjer överlag och tar största möjliga ansvar för att våra gäster skall trivas i ansvarsfull miljö.
Vi har utökade avstånd mellan grupper men ni som bokat gemensamt får naturligtvis sitta tillsammans. Boka gärna i god tid på ett datum som passar er då vi inte kommer att kunna ta in lika många på varje show som tidigare.
Om du känner dig sjuk eller har symtom så skall du avboka eller överlåta din plats. Av den anledningen har vi tagit bort avbokningsavgiften till restriktionerna är över.

Vänligen meddela oss om ni inte önskar mer information om Hits For You.

Henrik Sundström

Henrik Sundström

Medlem sedan 2015-09-01

Över 25.000 gäster har redan sett dem. Den hyllade och omtalade showgruppen "Hits For You" kommer fredagen den 28:e Augusti ha premiär för en ny ... Läs mer

Facebook

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer