Apertinacouscous med mynta
29/5, 2009 kl. 23:23Frisk mynta, söt honung och salt Apetinaost i en ljuvlig couscoussallad.
4 port
3 dl couscous
3 dl grönsaksbuljong
2 msk smör
350 g Apetina
1/2 gurka
1 dl svarta oliver
1 krm svartpeppar
1/2 dl hackad gräslök
3 dl grovstrimlad sallad, gärna rucola
Dressing:
2 dl Arla Köket medelhavsinspirerad matyoghurt
1 msk flytande honung
2-3 tsk hackad mynta
2 krm salt
Dressing:
2 dl gräddfil
1 msk flytande honung
2 – 3 tsk hackad mynta
2 krm salt
Gör så här
Tillaga couscousen i buljongen. Rör ner smöret och låt det kallna. Skär Apetinaost och gurka i stora bitar. Blanda ner deti couscousen. Rör i oliver, peppar, gräslök och sallad. Smaksätt matyoghurten med
Denna artikel är publicerad på Gävlemagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »